//
je leest...
B-Park, Lifestyle, sport, sportkledij

Sport je fit in één seizoen!

3 maanden, 90 dagen. Meer heb je niet nodig om na een luie winter terug in vorm te geraken om te stralen tijdens de zomer. Hoewel het extra aandacht vraagt om deze 90 dagen met succes te doorstaan, vind je op B-Park Brugge alles om te slagen in opzet.

Of zijn die goeie voornemen van begin januari niet meer van toepassing? Natuurlijk wel!

Decathlon

Decathlon promo op B-Park Brugge

Sporten doe je vanaf nu buiten, binnen, gelijk waar!

De lente is de ideale periode om de sportschoenen boven te halen. Tijdens de werkweek heb je nu een extra reden om na het werk nog niet die oude vertrouwbare zetel op te zoeken, want er is nog licht buiten! Snel die loopschoenen aan met de nodige kledij, aangepast aan de weersomstandigheden.

IMG_8548

SportsDirect op B-Park Brugge

Wacht je toch liever tot het weekend met buiten sporten, passeer dan voor je naar huis gaat nog even langs de fitness club. Op 45 minuten, 3x per week, verplicht je jouw lichaam om na 17u nog niet in te slapen. Hierdoor word je verbranding de hele week een pak beter!

 

Eindelijk, weekend!sportcam

En hoe zet je het weekend productief in? Spring op je fiets of mountainbike en ga de zon (of hoop je stiekem meer op modderige paadjes?) gaan opzoeken! Want ook de zon, werkt mee aan een gezonder lichaam dat optimaal ademt tijdens het sporten en je vetverbranding d.m.v. de zweetklieren bevordert.

Hoe zit het? Voel je het al kriebelen? De lente komt er aan, en met B-Park Brugge kan je jouw sportieve prestaties helemaal waarmaken. Geniet van het uitgebreide aanbod sportkledij & -materiaal aan de beste prijzen in ruime winkels en met een gratis parking.

Van een hattrick gesproken!

Reacties

Nog geen reacties

Plaats een reactie